2015. március végén kezdtem el az Alizetics torna oktatói képzés sorozatot. Ez sok tanulást és gyakorlást jelentett.

2015. szeptemberében vizsgáztam I fokozatú oktatóként kiváló minősítéssel és az év novemberétől tartom a csoportos órákat hölgyek részére. 

Célom, hogy minél több hölgy megismerje ezt a mozgásformát, megtapasztalja magán egyedülállóan gyors és jótékony hatását, valamint visszanyerje eredeti testalkatát. Ennek érdekében továbbra is folyamatosan fejlődőm a magasabb oktatói fokozatok irányába. 

Számomra az Alizetics egy életformává nőtte ki magát. Nap mint nap csodájára járok mennyire gyorsan változnak meg hölgyek a torna hatására alkatilag és mennyi egészségügyi probléma oldódik meg, ami főként a mozgásszegény életmódra vezethető vissza.

Néhány hónap elteltével én is sok változáson mentem keresztül. Mind külsőleg, mind az erőnlétemben, közérzetemben, lelki állapotomban jelentős pozitív irányú változásokat tapasztaltam.

 

A két kép közt eltelt idő 4-5 hónap. Szemlélteti a változásokat.

A legfontosabb számomra, hogy kiegyenesedett a gerincem és megszűntek a hátammal, derekammal kapcsolatos problémák. És nem utolső sorban a hasam is lement... :)

Sportoltam már az Alizetics torna előtt is jó 2 évet, de nem tudtam ezeket az eredményeket elérni, habár alakultam azalatt az időszak alatt is. 

Pusztán heti 2-3 alkalom torna, némi kitartás és bárki megtapasztalhatja magán ezeket a változásokat. Mozogni mindenképp javasolt az egészségünk érdekében, akkor tegyük ezt ésszerűen, hatékonyan.

Természetesen a táplálkozáson is javasolt változtatni, amennyiben szükséges.  Ebben nagyon szívesen segítek.

Várom szeretettel a mozogni-, változtatni vágyó hölgyeket nagyon jó hangulatú óráinkra, korhatár és edzettségi szinttől függetlenül :)

Rendkívűl hálás vagyok az Alizetics Testszépítő és Egészségmegörző torna Alapítójának és egyben Mesteroktatójának Szepesi Alíz Kick-box Európa bajnokunknak, amiért profizmusával és egyedülállóan magas színtű szakmai tudásával forradalmasította a mozgáskultúrát.