Vendégek írták :)

Mielőtt a Vendégek sikereit olvasná, dióhéjban annyit mondanék, hogy az első alkalommal és utána 10 alkalmanként mérést végzünk. Az általánosan elért változás az első 10 alkalom után: mínusz 3-4 cm a hasról, derékról ( ezeken a testrészeken indul a legnagyobb fogyás ), tompor mínusz 2-3 cm, comb mínusz 1-1 cm. Az átalakulás folyamatosan történik, 2,5 - 3 hónap után felgyorsul.
 
"2016. szeptemberében találtam rá Andi Alizetics óráira, és ez vízválasztó volt mind a sporthoz, mind magamhoz való hozzáállásomban. Egyrészt megszerettette velem a mozgást, pedig korában sosem voltam sportkedvelő, és ugyan bele-belekezdtem ilyen-olyan mozgásformákba, de sosem vált életem szerves részévé, mert egyik sem volt az "igazi", ezzel szemben az Alizetics minden óráját várom, ehhez igazítom a napjaimat, és nem kényszernek érzem, hanem olyasminek, amitől tök jól vagyok! Megtanított arra, hogy fejlődőképes vagyok, és kis odafigyeléssel tudok változtatni a külsőmön, amivel sosem voltam elégedett. Már a 7. alkalom után elkezdtek nagyok lenni a ruháim, és ez a tendencia azóta is folytatódott heti 2-3 edzés mellett, jelenleg két számmal kisebb ruhákat hordok, és ez 6,5 hónap edzés eredménye (az étrendre való minimális odafigyeléssel). Minden testrészem átalakult, az egész alakom feszesebb, jóval kevesebb a narancsbőröm, és kb. 7 cm ment le mindenhonnan.  Az eredmény tartós, amit mi sem bizonyít jobban, mint amikor 6 hétig ki kellett hagynom az edzéseket egy műtét miatt, és egyetlen cm sem jött vissza, sőt, még 1-1 centivel kevesebb is lettem. Andi hangulatos óráinak és az Alizeticsnek tehát nemcsak fogyást, hanem sok-sok önbizalmat is köszönhetek, életemben először vásároltam jókedvvel bikinit (és alig várom, hogy fel is vegyem "élesben")! Én biztos, hogy amíg lehet, járni fogok az órákra! Csak ajánlani tudom!" Dorka (27)
 
"Szia Andrea! Szeretném megosztani veled, mennyire örülök, az eredménynek amit az Alizetics tornával, a te irányításod alatt elértünk...:)) Hihetetlen számomra hogy csupán 10 alkalom után, ilyen csodás átalakuláson mentem keresztül.....:))  Kezdem újra jól érezni magam,hiszen egy ruha méret, több centi ment le szinte mindenhonnan, és napról napra érzem és látom a változást a testemen!! Az óráidat nagyon élvezem, az első 1-2óra kicsit nehezebben ment,de már egyre könnyebb végig csinálni a gyakorlatokat. Nagyon jó csapat jött össze, vidáman telik el az egy óra! Látom, hogy mindenkit szemmel tartasz, hogy helyesen jól csináljuk-e a gyakorlatokat, és mindenben segítesz támogatsz minket!! Kíváncsian várom a következő 10 alkalom utáni mérést!! :))  Aki hozzád jön mindenki számíthat arra , hogy csodás átalakuláson fog keresztül menni!! Üzenem azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék formába hozni magukat, tenni akarnak az egészségükért, jöjjönek hozzád, várjuk őket szeretettel a vidám kis csapatunkba!! Nagyon köszönöm! További sok sikert kívánok neked a munkában, és a magánéletedben is!!"  Ilona (53) változása centikben: derék: -5.5, has: -4 cm, tompor: -3,5 cm, comb: -2-2 cm.
 
"Végre megtaláltam azt a mozgásformát, ami igazán hatékony, semmilyen más tornával ekkora sikereket nem tudtam elérni úgy, hogy a mozgás nem fárasztó, nem ugrálós, nem izzasztó. Az egész testet átmozgatja és lenyújtja. Alizetics függővé váltam. Nemcsak a testemben érezem a hatását, hanem a lélekre is jó hatással van. 
Ami főként tetszik: kulturált, tiszta hely. Barátságos, kedves emberek járnak Andihoz, aki szintén bűbájos és nagy motivátor. Örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásfajtára." Mariann (44)
Mariann eredményei 10 óra (másfél hónap) után, heti 2 órában: testsúly: -4,3 kg, derék: -6 cm, csípő, has: -6,5 cm, tompor: -4,5 cm, comb: -2,5-2,5 cm, kar: -2 cm. A testzsír 2,9 %-ot csökkent, az izomtömeg 2,1 %-al nőtt. Mariann az étrendjén is változtatott, ezáltal még intenzívebb átalakuláson ment keresztül 10 óra alatt. Eredetileg is csinos volt, de most még formásabb lett. Természetesen folytatja tovább a tornát. :)
 
"3 hónapja kezdtem el a tornát, már egy hónap után izmosabb, feszesebb lett a testem.
Úgy érzem, hogy lelkileg és fizikailag is ez a torna nagyon megfelelő számomra." B-S.Magdolna, 47 éves
Magdi eredményei 4 hónap elteltével, heti 2 órában: derék - 7,5 cm, csípő,has -5 cm, tompor -4,5 cm, comb -3,5 cm. :)

 

"Nagyon jó testedzés! Még semmilyen más mozgásforma ( jóga, thai-chi, kerékpár, úszás, futás ) nem hozott ilyen jó eredményeket nálam. Az úszógumim a 4. edzés után lecsökkent annyira, hogy egy lyukkal beljebb kellet húzni az övemet. Az amúgy mindig lapos popóm pedig határozottan kerekedni kezdett. Eltűnt az integető hájam, helyette erősödött a karom. Megnőtt az állóképességem és a térd, derék problémáim is megszűntek. Tényleg átalakultam, aminek nagyon örülök. Köszönöm Andi! Te nagy varázsló vagy! Ajánlom mindenkinek, aki fitt és nőies szeretne lenni!" Tünde (48 éves) 10 alkalom után. Tünde eredményei számokban 10 óra (1,5 hónap) elteltével: derék -2 cm, csípő,has: -4 cm, tompor formásodott + 1 cm, comb -1 ill. -2 cm 

 

"Most hogy a nagy decemberi zabaparti után újrakezdtem az Alizeticset eszembe jutott, mit is köszönhetek neki.Egy kímélő, de minden izmodat átmozgató mozgásforma, ami komoly, szemmel látható eredményeket hoz. Az én személyes tapasztalatom: az első 8 alkalom után (ami 1 hónapot jelentett) egyszer csak azt vettem észre, hogy hoppá, már nem ér össze és dörzsöl a combom, hogy végre nagyon jókat és mélyeket alszom, javult a tartásom, felgyorsult az anyagcserém. A következő változást újabb 8 alkalom után már egy férfi kollégám tudatosította bennem, aki szóvá tette, hogy egyre csinosabb vagyok, és biztosan valami másfajta sportot űzök, mert szemmel látható, ahogyan átalakul az alakom. Azt hiszem, ennél nagyobb dicséret nem kell! És valóban, mindenkinél máskor van az a pont, de eljön, amikor egyszer csak elkezd átalakulni. Nekem vékonyabb lett a derekam, és a combom, viszont feszesebb a mellem és a bőröm. És mindezt nem kínzásként, szenvedésként élem/éltem meg, hanem egy szórakoztató programként remek társaságban. Mindent egybevéve az Alizeticsnek csak pozitív hatásairól számolhatok be. Illetve mégiscsak van egy mellékhatása: függőséget okoz.  „ Viki (42)

 

"Szeretem az órákat, nagyon jó a csapat! :-) Eredmények csak később látszanak.... Már 2 alkalommal voltam, de megyek a következőkre is! :-) 9 alkalom után: a hasamról 4 cm, a combjaimról 1-1 cm ment le. Már most kezdik észrevenni a változást rajtam. Jobb az állóképességem, az emésztésem, a hangulatom! Ajánlom mindenkinek! Már van új bérletem!" Edina (38) Edina ereményei 15 alkalom (2,5 hónap) elteltével: derék: -3 cm, csípő, has: -9 cm, tompor: -2,5 cm, comb: -2 ill -3 cm. :)

 
"Az ötödik alkalmon vagyok túl, de már elmondhatom, hogy imádom ezt a mozgásformát! Teljesen átmozgat, másnap már minden izmomban érzem, hogy rendesen meg lett dolgoztatva. Ráadásul nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is hatékony, érzem, hogy kevésbé vagyok stresszes, mióta járok az Alizeticsre. Andi nagyon jó tanár, kedves, figyelmes, segítőkész. A hely is szép, modern. Köszönöm! :)" Liliána (24)
Lili eredményei 10 alkalom (1,5 hónap) után: derék -4 cm, csípő, has: -5 cm, tompor: -3 cm. :)
 
"Egy hete járok a tornára a Tília Stúdióba. Nagyon jó, nem "ugrálós", mégis minden porcikát megmozgat. Andi remek tanár, mindenkire odafigyel, ha kell, korrigál, segít. A környezet tiszta, modern, barátságos. Mindenkinek csak ajánlani tudom!" Márta (60)
Márta eredményei 10 alkalom elteltével: derék -4,5 cm, csípő, has - 2,5 cm, tompor - 2 cm, comb - 1,5-1,5 cm, kar -2,5 cm. A testzsír 1,6 % -kal csökkent, az izomtömeg 1 %-kal nőtt. :)
 
"Először is köszönöm, hogy kipróbálhatom az Alizetics mozgásformát. Andrea nagyon kedves, jó hangulatúak az órák, és mindent megtesz, hogy átmozgasson Bennünket. Tanácsokat kapunk az étkezésre vonatkozóan is. Nagy örömmel járok az órákra." Éva (51) 
 
"Szuper jó! Gyertek tornázni Andival!" Bessy (39) Gátfutó Európabajnok
 
"Jó hangulatban telnek az órák, a kapcsolatfelvétel Andival egyszerű és gyors volt. Nem unalmas a torna, mint néhány más hasonló mélyizomra ható mozgásforma, de mindent megmozgat. Az átalakulás érezhető és mérhető. Andi nagyon kedves, segítőkész, mindig mosolyog, de nem tolakodó. Első pillanattól kezdve mindenkit a nevén szólít, mindenkinek tudja a nevét, emlékszik, hogy mit beszélt vele telefonon, nagyon kedves hölgy. Figyeli ki hogyan csinálja a gyakorlatokat, ha szükséges javít, segít. :) Csak pozitívumot tudok mondani.:) Ica (55)
 
"Csak jót tudok írni erről az edzésprogramról. Nagyon örülök a lehetőségnek, mert kellemes környezetben, kedves emberekkel és kiváló edzővel, Andival volt szerencsém találkozni. Ami még nagyon jó, hogy bár nálam a kilók nagyon nehezen mozdulnak, most mégis a 10 alkalom után 2-3 kilóval és kb 4 centivel lettem kevesebb. Az edzés mégsem megerőltető, de ennek ellenére hatásos. Ami leginkább tetszik: A kedves, közvetlen légkör, fogadtatás. Köszönöm :)"
Andrea (48)
 
"A kapcsolatfelvétel simán ment, Andrea kedvesen fogadott, lemért és feljegyezte az adataimat. Tájékoztató emailt küldött, amiben több hasznos információ is olvasható volt (étkezéssel kapcsolatban is). A terem, öltöző tiszta. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, minden gyakorlathoz megtudjuk: mit fejleszt, melyik izomzatot dolgozza meg. Andi figyel, szükség esetén segít. Lelkiismeretes, hozzáértő, jó tréner. Mindenkinek ajánlom! Fiatalok és szépkorúak (én 63 éves vagyok) együtt tornáznak, van lehetőség nehezített gyakorlatokra is, így mindenki el tudja dönteni, mennyit bír…. Pár kg lement, így van sikerélményem. Tovább folytatom a tornát, most hosszabb időszakra fizetek be, mert nagyon eredményesnek tartom.  Az órák pörgősek, nem unjuk a gyakorlatsort, az egész testet és minden izmot megmozgatunk - nagyon jó nekem." Nelli
 
"Az Alizetics alakformáló torna nekem nagyon bejött. Minden izomcsoportot megmozgat és kibírhatóan megterhelő. Néhány alkalom után már éreztem a változást: enyhe izomláz mellett is jobb közérzet, kellemes fáradtság, Andi kedvesen, mosolygósan feszített tempót diktál. Az egy óra alatt egy percre sincs megállás, de az idő hamar elrepül, mert a zenei aláfestés és a változatos gyakorlatok fogva tartják a figyelmet. A környezet megnyugtató, a terem és a kiszolgáló helyiségek teljesen újak." Olga (50)
 
"Az Alizetics torna nagyon hatásos. Az órát tartó hölgy, Andrea kedves, figyelmes és lelkiismeretes. A torna alatt jól éreztem magam, a helyszín szép, tiszta, légkondicionált. Mindenkinek csak ajánlani tudom." Andrea (32)
 
"Nagyon hatékony mélyizomtorna célzottan a problémás területekre kifejlesztve. Heti kétszeri edzéssel már a negyedik alkalom után éreztem a változást." Eszter (38)
 
"Jó fej csapat, szuper edzés, minden tökéletes!" Zsanett (27)